У недељу део града без струје 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
У недељу део града без струје
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
21.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Због радова на реконструкцији далековода 110кВ које изводи Електромрежа Србије (ЕМС) и захтеваног безнапонског стања трафостанице Чачак 2,

у недељу ће без електричне енергије биће потрошачи у Авенији липа (Булевар Вука Караџића), на Алваџиници, насељу око Рода центра, Словаса, Партизановог магацина, старог Аутопревоза, насељу Калуђерице, на Топаловом брду, у Лозници, у улицама Балканској и Кнеза Васе Поповића са свим околним улицама, делови улица Милоша Обилића, Немањина, Цара Лазара, Драгише Мишовића, Кнеза Милоша и Првомајска у времену од 07:30 до 12:30 часова.

ЕМС у сарадњи са Електропривредом Србије (ЕПС) започело је радове на реконструкцији 110 кВ далековода од трафостанице Чачак 1, која се налази у Кулиновцима до трафостанице Чачак 2, у улици 158 (поред Дома глувонемих).

Укупна дужина је око 2,5 километара. Траса овог далековода пролази кроз густо насељена приградска насеља Кулиновце и Лозницу, до градског гробља, а одатле се, заједно са далеководом из правца Гуче, преко кружног пута и улице Стефана Првовенчаног спушта до постројења Чачак 2.

Планирано је да у оквиру реконструкције изврши замена постојећег, дотрајалог и оштећеног проводника, замена громобранског ужета, као и да се на појединим местима изврши монтажа нових челично решеткастих стубова који би подигли сигурносне висине и обезедили већу удаљеност проводника од бројних стамбених објеката у близини трасе.

Крајњи рок за завршетак радова је 15. јуна.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.126.720 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)