Васиљевић: Урадиће се пут који ће спојити Нову Варош и Ивањицу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Васиљевић: Урадиће се пут који ће спојити Нову Варош и Ивањицу
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
21.02.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић изјавио је да је задовољан резултатима данашњег састанка у Бајиној Башти
Радосав Васиљевић, фото: РИНА / И. Николић

са министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и министаром омладине и спорта Вањом Удовичићем.

,,На данашњем састанку са министарком Зораном Михајловић чврсто смо уговорили многе капиталне пројекте који су од виталног значаја за развој наше општине”, рекао је Васиљевић.

Према његовим речима договорен је наставак изградње километар пута у вредности од милион евра.

,,Ради се оном километру од магистралног пута према јужном Јадрану, од Браношевца до Златара и извршиће се допројектовање кружног тока који је веома важан за ту деоницу”, рекао је Васиљевић додајући да је договорена изградња пута од етно села Штиткова према Ивањици у дужини од 11 километара.

,,Поред изградње локалног пута који ће спојити две општине, Нову Варош и Ивањицу, договорили смо да се крене са израдом пројекта регионалног путног правца Кокин Брод – Прибој у дужини од 26 километара, од чега је 13 километара на територији наше општине”, казао је Васиљевић.

Председник општине истиче су са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем  разговарали о предстојећим МОСИ играма које ће се одржати 2020. године у Новој Вароши.

,,Договорено је да почнемо са израдом пројекта за предстојеће МОСИ игре и да ће нас министарство спорта подржати колико је у њиховој могућности, наравно уз помоћ осталих министарстава. Уз те пројекте адаптираће се многи садржаји, а највише новца ће отићи на реконструкцију фудбалског стадиона на Браношевцу који је изграђен пре 50 година и од тада ништа више није уложено”, рекао је Васиљевић.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos put ivanjica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.135.611 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)