Нова Србија и у Горњем Милановцу уз Вучића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Нова Србија и у Горњем Милановцу уз Вучића
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
22.03.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Чланови Општинског одбора Нове Србије (НС) из Горњег Милановца, одлучили су да на предстојећим председничким изборима,

подрже кандидата владајуће већине Александра Вучића, упркос томе што је Председништво НС олдучило да подршку пружи Вуку Јеремићу.

Из НС у Горњем Милановцу, поручују да председник странке Велимир Илић, није био изричит да се поштује одлука врха странке, па су се чланови Општинског одбора одлучили да ураде оно што је најбоље за грађане те општине.

Потпреседник Општинског одбора НС Десимир Јовановић, каже да се овог пута нису понели страначким интересима, већ интересима грађана.

"Нико не даје за право да гледамо личне интересе било ког члана, оних који седе у одборничким клупама или онох који су чланови већа. Искључиво гледамо инетрес општине и грађана. Свака странка, поред тога што смо заједно у власти, води своју политику", рекао је Јовановић.

Он је подсетио да НС у локланом парламенту има четири одборника, и поручио да мисли ко шта и како хоће, али у НС не постоје размирице.

"Владајућа већина у Горњем Милановцу, коју чини и НС, до сада је остварила добре резултате када су у питању инфраструктурни пријекти, а и НС је томе дала значајан допринос", рекао је потпредседник Општинског одбора НС Бошко Миловановић.

Прошле недеље и чланови градског одбора Нове Србије (НС) у Ужицу, донели су одлуку да на предстојећим председничким изборима подрже Вучића, образлажићи је као значајну за функционисање локалне самоуправе и да је у интересу свих грађана.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.281.931 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)