Нови километри асфалта у општини Лучани 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Нови километри асфалта у општини Лучани
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
29.09.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Завршени су радови на асфалтирању путева у Месној заједници Расовац у засеоку Зимоњићи у дужини од 1 600 м,

док је пре два дана асфалтиран и путни правац у засеоку Петровићи у дужини од око 650 м. Укупна вредност поменутих радова је 12.100.000 динара.

"Ова два путна правца финансирана су по систему два на један, односно, удружена су средства општине Лучани и мештана месне заједнице Расовац. Општина Лучани је ове године из буџета издвојила око 48.000.000 динара за овакав вид финансирања радова на обнови путева, а асфалтирано је око 10 км путева на територији целе општине. План нам је да следеће године то издвајање буде преко 70.000.000 динара, имајући у виду да за више од десет путних праваца, имамо заинтересованих суграђана за учешће у реконструкцију, а урађена је и комплетна пројектно-техничка документација и добијене су све неопходне грађевинске дозволе. Овим путем желим да позовем све заинтересоване суграђане, да искористе поменуте повољности финансирања које примењујемо од ове године, јер улагањем у путну инфраструктуру, улажемо и у останак младих у Драгачеву", изјавио је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

Председник МЗ Расовац Бранко Зимоњић, исказао је захвалност општини Лучани и председнику Доловићу као и мештанима који су учествовали у радовима.

ГЗС/ Радио Д

Фото: Радио Д

Фото: Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.781.416 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)