Одговор председничког кандидата Милана Стаматовића ГО СНС Чачак 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Одговор председничког кандидата Милана Стаматовића ГО СНС Чачак
Trenutno na sajtu: 380       |       Podeli:
24.03.2017 | 0 коментар(а)



Колико ће, као председнички кандидат, Милан Стаматовић да освоји гласова у Чачку није тема за локални одбор неке странке,

па макар се она, бруталном пропагандом, представљала као једна, једина, правоверна, она која "нема алтернативу" ни у чему, па чак ни у безглавом увлачењу понижене Србије у ЕУ и НАТО, наводи се у саопштењу ПР Тима предсднићког кандидата Милана Стаматовића које преносимо у целости.

Поштоване комшије и обожаваоци Домановићевог "Слепог вође", погледајте мало даље од сопственог носа. Признајте искрено да најмање две трећине присутних на вашем великом митингу подршке ономе ко Косову и Метохији, сваким даном све више (ускоро ће и војску да им да!), уступа овлашћења независне државе - нема никакве везе са Чачком! То исти они који, за сендвич и флашицу воде, шпарају Србијом од Суботице до Врања, само да ви "увеличали величанствене скупове" дивљења и покоравања вашем "слепом вођи".

Драги моји напредни Чачани, опраштам вам све увреде на мој рачун. Али, кад ми ускоро будете, један по један, у потаји, да вас ваше страначке колеге не виде, долазили да се извињавате - сетите се мојих речи: за то што, сви заједно, пропадамо у бездан у који нас води ваш "велики", а "слепи вођа" - криви сте, пре свега, ви који га подржавате. Јер, да није ваших гласова, ваш "слепи вођа" који до своје чтрдесет и некегодине није ни знао шта је радна књижица, већ би покупио прње и отперјао ко зна где. Далеко од Србије коју нити воли нити разуме нити поштује.

А ја ћу довека остати, овде, у вашем комшилуку.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.692 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)