Вукајловић: Путеви на подручју Чачка проходни 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вукајловић: Путеви на подручју Чачка проходни
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Сви путни првци на подручју Града Чачка су проходни, а од почетка падавина, током ноћи, екипе су на терену, изјавио је директор Јавног предузећа "Градац" Драган Вукајловић.

Према његовим речима, током ноћи су на терену биле две екипе Јавно комуналног предузећа "Комуналац", а од јутрос путеве првог и другог приоритета чисте екипе ЈКП "Моравац" и приватног предузећа "Транспорт Придворица"

"Надамо се да неће бити великих мразева и неочекујемо велике температурне разлике. ЈКП Комуналац набавило је нове количине соли", истакао је Вукајловић.

Када је реч о програму пословања ЈП "Градац" за 2017. годину, по први пут ово предузеће биће у обавези да одржава и уређује водотокове другог и нижег реда.

"Акценат ће бити стављен на изградњу Улица 10. До средине марта очекујем да се уради техничка документације за део Улице 10, како би се могло приступити њеној изградњи. Ова саобраћајница је веома важна за Град Чачак, као и Синђелићева улица, а све у циљу растерећења саобраћаја у центру града", истакао је Вукајловић

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.522.215 посета
Тренутно на сајту: 330 посетилац(a)