ЕУ финансира реконструкцију фискултурне сале у Основној школи „Бранко Радичевић“ 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
ЕУ финансира реконструкцију фискултурне сале у Основној школи „Бранко Радичевић“
Trenutno na sajtu: 284       |       Podeli:
25.01.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Пројекат реконструкције спортске сале у Основној школи „Бранко Радичевић“ у

Прибоју финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО и за те нанмене опредељено је 75. 500 евра.

Реконструкцијом фискултурне сале у овој школи, коју похађа преко 400 ђака, предвиђено је реновирање фасаде, свлачионица и тоалета, столарије, ентеријера, плафона и подова. Такође, спортска сала ће бити опремљена и новом спортском опремом и тако додатно допринети развоју и промоцији спорта како међу основцима тако и у спортским клубовима. Општина Прибој учествује у реализацији пројекта са 18.000 евра.

„Ово је најстарија школа у Прибоју основана 1888. године и ми настојимо да очувамо традицију али и стално унапређујемо услове образовања за наше основце. У фискултурну салу наше школе није улагано преко 30 година, а сада ћемо са реновирањем створити услове да ђаци и наставници имају часове физичког у безбедном, адекватном и функционалном објекту током целе школске године”, рекао је Бранко Цинцовић, директор Основне школе „Бранко Радичевић“.

Активности усмерене на примену принципа доброг управљања подразумевају дефинисање правила и услова за коришћење и давање сале у закуп, као и намену средстава од закупа. Ове активности се спроводе у партнерству са програмом Swiss PRO који подржава Влада Швајцарске.

Извођач радова је Декор инвест из Прибоја, који је изабран у поступку јавне набавке који је спровела општина Прибој и који би комплетну реконструкцију требало да заврши до краја марта 2020.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ REKONSTRUKCIJA SKOLA SALA SPORT EU PRO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.164.541 посета
Тренутно на сајту: 283 посетилац(a)