Државно финале „City Games” на градском базену 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Државно финале „City Games” на градском базену
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
29.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Град Чачак ће у уторак 30. јула бити домаћин државног финала каравана „City Games” за Србију. Екипе пет градова,

победника квалификационих такмичења ће се уз домаћина екипу Чачка борити за првака Србије у овој изузетно занимљивој и атрактивној спортско рекреативној манифестацији.

Подсећамо да је Чачак у претходне две године био домаћин квалификационих такмичења. Одлична организација, али и сјајни услови су допринели да организатор ове године нашем граду повери домаћинство финалног такмичења.

„City Games које представљају наследника некадашњих Игара без граница се базирају на традиционалним дисциплинама које нуде прегршт забаве и адреналина за све генерације. Такмичари ће се у великом олимпијском базену одмерити у 13 дисциплина. Победничка екипа ће стећи право да представља Србију на великом Међународном финалу за 2020.годину које ће се одржати у Словенији и на коме ће учествовати 16 екипа из целе Европе.

С’обзиром да ова манифестација захтева озбиљне припреме, Спортски центар Младост обавештава да ће у уторак 30.јула за посетиоце бити отворен само мали базен и то у времену од 8.30 до 18 часова. Почетак државног финала City Games за Србију је у 19.30 уз слободан улаз за све гледаоце.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.817.638 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)