Вучић: Преговори о расписивању процедуре за изградњу моравског ауто-пута 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Вучић: Преговори о расписивању процедуре за изградњу моравског ауто-пута
Trenutno na sajtu: 552       |       Podeli:
22.03.2017 | 0 коментар(а)



Премијер Александар Вучић рекао је да су при крају преговори о расписивању процедуре за изградњу моравског ауто-пута.

Вучић је изјавио да ће од Врњачке Бање до Крушевца бити потребно свега двадесетак минута, као и до Чачка, а и Београд ће бити неупоредиво ближи.

"То значи да ће долазити нови инвеститори и бити више запослених. Наш посао је да урадимо нешто пре свега за младе, уз сву захвалност за пензионере, који увек разумеју и воле своју државу", поручио је Вучић.

Пренео је да је са америчким Ен-Си-Аром потписао уговор о запослењу 1.500 људи, који ће имати веће плате од просечних у Србији.

"Следи период повећавања плата и пензија, да би људи на својој кожи могли да осете резултате реформи које смо спровели", рекао је Вучић.

Рекао је и да пред изборе не воли да говори о успесима и да тиме покушава да купи бирачку вољу, али је додао да се после избора приближава крај аранжмана са ММФ-ом, што ће направити доста простора за деловање.

Захвалио је грађанима што су подржали реформе и рекао да је срећан јер иза себе оставља велике резултате.

"О томе ће се причати као што се данас прича о резултатима које је оставрио Герхард Шредер у Немачкој. Он није ефекте дочекао на власти, а не знам ни да ли ћу и ја", приметио је, те додао да без подршке грађана ништа не би могло да се направи.

Подсетио је и на углед који Србија сигурно враћа у свету, упитавши када је раније наша земља имала толико поштовање великих сила, уз напомену да то није заслужио он, већ грађани.

Најавио је да ће се за неколико дана по десети пут срести са председником Русије Владимиром Путином, током радне посете тој земљи.

Што се Врњачке Бање тиче, нагласио је да је много новца уложено у ту општину, највише у историји.

"Ти базени су ужасно скупи, само летња позорница коштала је 30 милиона. Али све што смо плаћали много вреди, доводи људе. Још већи број људи ће долазити када се заврши још пет хотела. Зато Бања мора бити ближа аеродрому и Коридорима 10 и 11", закључио је Вучић.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.209.671 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)