Несрећна жена највероватије преминула од последица срчаног удара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Несрећна жена највероватије преминула од последица срчаног удара
Trenutno na sajtu: 627       |       Podeli:
04.08.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Професорка у пензији (81) чије тело су купачи јуче пронашли на градској плажи на Морави у Чачку,
Фото: ГЗС

преминула је највероватније од последица срчаног удара. Према сазнањима из тужилаштва, обдукција није наложена јер је очигледно да се ради о несрећном случају.

- На телу нема трагова који указују на било који облик насилне смрти, због чега обдукција није наложена. Претпоставка је да је жена на плажу дошла пре свих других купача, рано ујутру, јер према изјавама људи који су на тој обали Мораве провели цео дан, нико је није видео када је стигла и ушла у воду - каже наш извор додајући да су пешкир и личне ствари несрећне жене пронађени на плажи, недалеко од места где је тело пронађено, уредно сложени.

Наш саговорник не искључује могућност да је утопљеница на плажу дошла рано ујутру, пре свих купача и спасилаца и да је у води једноставно остала након срчаног удара.

У тренутку када је на дну уочено тело жене, на левој обали купалишта било је 20-ак купача. Нико није примећивао ништа необично, а Чачани ову обалу купалишта бирају управо због мање посећености и мира, без прегласне музике и гужве каква је на суптотној обали.

- Са другарицом сам на плажи била од 10 сати, стигле смо међу првима, госпођу овде нисмо затекле. Нисмо је виделе ни касније током дана - испричале су девојке, очевици догађаја.

Сумњу једног купача да му се учинило да је у води угледао људско тело, без дизања панике, проверио је Чачанин.

- Чуо сам тај разговор и у први мах помислио да је реч о некаквој шали двојице познаника. Међутим, испоставило се да се они уопште не познају, јер минут касније мушкарац је најмирније ушао у воду. Затим је кренуо да рони у делу који му је претходни купач означио. Ми смо наставили да се купамо, не слутећи како ће се ситуација окончати. Све до тренутка када нам је ронилац из воде сталожено и без панике махнуо, а потом извадио тело на површину воде. Допливао је до обале, неких 15 метара држећи чврсто тело утиољенице. Једва сам се прибрао да позовем Хитну помоћ - прича очевидац јучерашњег догађаја.

Младић каже да су полиција и Хитна помоћ стигли веома брзо, али да су само могли да констатују смрт жене.

 

 

ГЗС/Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nesreca cacak morava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.162.047 посета
Тренутно на сајту: 626 посетилац(a)