Веља: Тома ме издао, договорили смо се да подржимо Вука 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Веља: Тома ме издао, договорили смо се да подржимо Вука
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
22.02.2017 | 0 коментар(а)



Велимир Илић, лидер Нове Србије (НС), љут је на председника Томислава Николића јер је решио да у председничкој трци подржи премијера и лидера Српске напредне странке (СНС)

Александра Вучића, понајпре јер сам води рат са Вучићем, али и зато што је са Николићем имао договор да обојица у кампањи за председника државе подрже Вука Јеремића, сазнаје „Ало!”.

И сам Илић поручује за наш лист да га је Николић разочарао.

Наиме, када је Николић схватио да апсолутно ни на какав начин не може да рачуна на Вучића, најпре је желео да и сам уђе у трку за председника државе. Но, схватио је да му шансе да га победи и нису најбоље, те је почео да вага коме би могао да пружи подршку и притом зада својеврсни ударац дојучерашњем следбенику.

Одлука је пала на Вука Јеремића, који важи за озбиљног кандидата и можда најјачег Вучићевог противника. Тако је калкулисао и договорио се са Илићем да обојица подрже Јеремића, с тим да Илић то први јавно објави.

И заиста, Илић је недавно јавно подржао Јеремића, док је Николић прексиноћ, на Илићево изненађење, ипак подржао Вучића!

То је наљутило Илића, који до последњег момента није знао да Николић и даље покушава да избоксује договор са Вучићем. Илић и сам потврђује наша сазнања.

- Јесмо разговарали о томе да обојица подржимо неког кандидата и договорили смо се да се иде с једним добрим, јаким кандидатом који ће стварно да победи и пресече ово стање, које је заиста мрцварење Србије. Замајавање народа, један исти декор који стално гледамо. И народу је више мука од телевизије, тих наступа, хвалисања: „Ја сам све урадио”, па онда још и помињање рата! Па ко прича о рату на Балкану, тога више нема?! - иритирано ће Илић за „Ало!”.

Николић га је, додаје, непријатно изненадио.

- Разочаран сам што Тома Николић, ни крив ни дужан, легализује нешто што није било у реду. Не знам коју је нужду имао да то уради. Један домаћин, Шумадинац, да се толико спушта да подржи нешто... Ма Николић је, на крају, сам тако одлучио. Ипак, то ми је мало чудно. Лично сам мислио да он треба да буде подржан јер је добро обављао своју функцију, међутим, убедили су га да малтене каже да није добро радио. Јер, само то што је подржао другог кландидата значи да нешто није било у реду - истиче Илић.

На рачун Вучића износи бројне критике, те сматра да на власт треба да дође другачији човек.

- Треба да дође неко смиренији, да почну бројни нерешени проблеми да се решавају, да се одлуке доносе у парламенту. Ми у НС нисмо задовољни Вучићевим третманом осталих политичких опција и кренули смо да се нешто промени. С друге стране, и ова јадна сиротиња која се запослила мора да донесе 50 сигурних гласова... Људи се муче, јер ће у супротном остати без посла... Тако је у здравству, школству, локалним властима, јавним предузећима... То никада у историји Србије није било тако. Ми смо се вратили, што се демократије тиче, много уназад. Па он неће ни на постављена питања да одговори... Не може се народ више замлаћивати - закључује Илић.

Илић: Није решено ниједно озбиљно питање

Како Велимир Илић сматра, актуелни премијер ниједно битно питање није решио.

- Тако није, између осталог, решена ситуација наших фабрика попут „Петолетке“, али се зато доводе неке „Јуре“, које сецкају каблове по неким минималним ценама, а то вређа наше људе - напомиње Илић.

Извор: Ало,Ивана Жигић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.312 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)