Персонални асистенти за 15 корисника 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Персонални асистенти за 15 корисника
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
17.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Град Чачак и Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије потписаће у четвртак, 18. јануара у 12 часова,

у сали Скупштине града Чачка, уговор о пружању услуге персоналне асистенције у вредности од 7 милиона динара.

Услуга персоналне асистенције набављена је од лиценцираног пружаоца услуге. Сврха услуге персоналне асистенције је пружање одговарајуће индивидуалне практичне подршке која је кориснику неопходна за задовољавање личних потреба и укључивање у образовне, радне и друштвене активности у заједници, ради успостављања што већег нивоа самосталности. Непосредну услугу персоналне асистенције пружа сарадник - персонални асистент. Персонални асистент има завршену основну обуку по акредитованом програму обуке за пружање услуге персоналне асистенције.
Један персонални асистент по правилу пружа услугу за једног корисника. Планирани број укључених корисника у услугу је до 15.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.848.442 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)