Асфалтиран локални пут у МЗ Грабовица 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Асфалтиран локални пут у МЗ Грабовица
Trenutno na sajtu: 1391       |       Podeli:
17.09.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У Месној заједници Грабовица асфалтирано је 900 метара локалног пута,

од кафане „Ловац“ ка Грабовици. Извођач радовa је „АР Градња “, а средства од преко седам милиона динара, колико је неопходно за извођење радова, опредељена су из буџета општине Горњи Милановац.

Радове је обишао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и истакао да је и асфалтирање овог путног правца наставак свеобухватног плана овогодишњег улагања у инфраструктуру милановачке општине.

„Наш план обухвата преко 300 милиона динара улагања, што у граду, што на селима. Мислим да ће нас време послужити и у наредном периоду да тај амбициозни план завршимо. Грабовички пут је значајан, не само за мештане Грабовице, већ и као алтернативни пут који може да допринесе несметаном одвијању саобраћаја ако се деси неки инцидент на магистрали. Ово није рађено сигурно у претходних двадесетак година и наставићемо са рехабилитацијом грабовичког пута све до Норвешке куће, како бисмо имали један потпуно нов изграђен пут“, рекао је председник Ковачевић.

 

Он се том приликом дотакао и свеобухватних радова на реконструкцији Улице Николе Луњевице и истакао да је битно да се радови ураде квалитетно, да све оно што је планирано буде и остварено, као и да је могућ завршетак радова и пре предвиђеног рока.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac grabovica asfaltiranje put

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.981.740 посета
Тренутно на сајту: 1389 посетилац(a)