Облачно, местимично са снегом, до пет степени 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji             

 
Облачно, местимично са снегом, до пет степени
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
27.01.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити претежно облачно, местимично са снегом, саопштио је РХМЗ. У централним и јужним крајевима очекује
Фото: ГЗС

се мање повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак северозападни. Јутарња температура биће од - 4 до нула степени, а највиша дневна од 0 до 5 степени.
У Новом Саду ће бити претежно облачно, повремено са слабим снегом. Јутарња температура биће око - 1 степен, а највиша дневна око 2 степена.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 3. фебруара, у четвртак ће бити претежно облачно и хладно, понегде са слабим снегом, а у току ноћи снег и киша.

Од петка до недеље топлије, са пролазним наоблачењима с кишом, у вишим планинама са снегом. Почетком наредне седмице хладније с кишом и снегом. Крајем периода престанак падавина и пораст температуре.

 

 

 

ГЗС / Танјуг 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme srbija malo oblacno slaba kisa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.393.475 посета
Тренутно на сајту: 530 посетилац(a)