Николић одбио место почасног председника СНС! 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Николић одбио место почасног председника СНС!
Trenutno na sajtu: 1149       |       Podeli:
19.02.2017 | 0 коментар(а)



Политички Рубикон настао после најаве шефа државе Томислава Николића да би могао да се кандидује за нови мандат и одлуке лидера СНС Александра Вучића

да улази у трку за исту позицију, како ствари тренутно стоје, тешко би могао да се прескочи споразумом две кључне личности у земљи.

Контаката, ни јавних ни тајних, између Николића и Вучића није било од среде увече, када је објављена вест о идеји председника да се бори да остане шеф државе.

У међувремену, из СНС је поручено да је Николић добио "фер понуде". Према нашим сазнањима, то су титула почасног председника СНС и место потпредседника Владе за Радомира Николића, али у круговима блиским председнику Николићу кажу да те информације нису тачне.

Наши извори, пак, тврде да је ова понуда и даље на столу и да изнад тога лидер напредњака и премијер Александар Вучић неће ићи.

Николић, с друге стране, не одустаје од захтева да добије председничку функцију у странци и фотељу првог човека Владе, како би одустао од кандидатуре за други председнички мандат. Иако му је измакла чак и подршка Русије на коју је рачунао, одлучан је да уђе у изборну битку уколико не постигне договор с Вучићем.

Са обе стране се чују готово дипломатске изјаве којим се истиче воља за даље разговоре, па је тако Вучић поручио да је спреман за наставак сарадње с Николићем, док је шеф државе навео да верује да ће се чути са Вучићем.

Истовремено, лидер СНС, којег је у петак увече Главни одбор странке једногласно предложио за председничког кандидата, најавио је снажну и одлучну кампању.

Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.998.784 посета
Тренутно на сајту: 1150 посетилац(a)