Крађа идентитета или линчовање Народне странке у покушају? 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Крађа идентитета или линчовање Народне странке у покушају?
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
24.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Потпредседница Градског одбора Народне странке у Чачку Виолета Марковић суочила

се са крађом идентитета, јер се, како је рекла на данашњој ванредној конференцији за медије, неко лажно представљо њеним именом и презименом и са лажне мејл адресе violetamarkoviccacak, слао бројне пријаве против привредних субјеката у граду.

“Прво лажно представљање за које сам ја сазнала је било пре неколико месеци, када сам наводно неколико привредника града Чачка пријавила Агенцији за борбу против корупције. Контактирала сам те привреднике и направили смо међусобни договор да то ставимо са стране, а јасно је било да су у том случају биле неке унутарстраначке размирице у владајућој странци. Тада нисам реаговала и наивно сам веровала да ће се на томе зауставити, али пре нешто више од месец дана кренуле су пријаве комуналној инспекцији са лажне мејл адресе, где су пре свега пријављивани угоститељи из центра града и то за бесмислене ствари”, казала је Марковић.

Она је нагласила да је инспекција изашла у веома кратком року по свим пријавама и свим привредним субјектима речено је да их је она пријавила.

“Тако је све кренуло, све до дана када ме је позвао један од комуналних инспектора са питањем да ли треба и поштом да ми пошпаље одговор или је довољно да ми достави на мејл адресу. Тада сам схватила да је враг однео шалу и да је таквих пријава више”, истакла је Марковић.

Потпредседница ГрО Народне странке у Чачку Виолета Марковић, фото: ГЗС

Према њеним речима након увида у те мејлове, уследио је одлазак у полицијску управу где је пријавила покушај крађе идентитета и лажно представљање.

“У полицијској управи су врло професионално одрадили свој посао и сада је све на тужилаштву. Надам се да смо сви пред законом исти и да ће тужилаштво поступити на исти начин као да је отворена лажна адреса на пример markoparezanoviccacak”, каже Марковић и додаје да ће у договору са адвокатом одлучити како ће даље поступати.

Председник ГрО Народне странке др Александар Радојевић мишљења је да је све урађено тенденциозно како би се изазвала компромитација или бес грађана и привредних субјеката који би био усмерен на опозицију, односно у овом случају на ГрО Народне странке.

“Очекујемо да у најкраћем року добијемо истините податке о именима и презименима људи који изгледа не смеју сами да се потпишу испод онога што су учинили и написали”, закључио је др Радојевић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak narodna stranka kzn violeta markovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.125.615 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)