Oд данас три дана правог пролећа: у среду 25 степени 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Oд данас три дана правог пролећа: у среду 25 степени
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
24.04.2017 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас ујутро понегде у северним, западним, централним и источним крајевима минимална температура бити испод нуле,

саопштио је Републички хидерометорослошки завод.

Како се додаје, јутро ће бити хладно, понегде са слабим мразем, по котлинама са краткотрајном маглом, док ће током дана бити претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен западни, по подне у скретању на јужни.

Јутарња температура од минус 2 до 5 Ц (у већини места очекује се слаб приземни мраз), највиша дневна од 14 до 19 Ц, саопштио је РХМЗ.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до петка ће бити претежно сунчано, уз постепени пораст температуре. Само ће још у уторак јутро бити хладно, понегде са слабим приземним мразем. У петак пролазно наоблачење, местимично са кишом, пљусковима са грмљавином и падом температуре. Затим, до краја периода променљиво облачно, свежије местимично са кишом или краткотрајним пљусковима са грмљавином.

Извор: Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.847.302 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)