Одржана промоција романа „Крвави Божић“ 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Одржана промоција романа „Крвави Божић“
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Синоћ је у библиотеци „Радоје Домановић“ у Тополи одржана промоција романа Крвави Божић аутора Владимира Ђорђевића

глумца и драмског писца.

Поред аутора присутнима се обратио књижевник Илија Степановић као и Катарина Богдановић вокални солиста.

Текстове из романа читао је глумац Александар Јеленић док је Срђан Срећковић у свом обраћању дао историјски осврт на тему о којој је аутор писао у свом роману.

Библиотека је била тесна да прими све грађане, поштоваоце дела Владимира Ђорђевића. Промоцији су присуствовали и бројни следбеници Равногорског покрета.

Роман је заснован на историјским чињеницама и стварним догађајима.

Старац Василије, главни јунак, припада генерацији која је и у најтежим временима преносила завет да се за крст часни и слободу треба борити.

Дубина идеала оца Василија данас су нам готово несхватљиви, чиме заправо гледамо себе у огледалу, колико смо се променили и удаљили од својих корена. Роман одише једном топлом причом о српској породици, њеним искушењима, патњама, тескобама, борбама, питањима, одговорима, улажењима у суштину и излажењима на ветрометину мисли. Породици чији су дани препуни муке, били испуњени стрпљењем, разумевањем ближњега, љубављу и молитвом за оне залутале и ближње и даљне.

ГЗС/ ТопПрес

Бројни посетиоци на промоцији књиге




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


књига промоција божић топола

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.385.034 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)