Др Радојевић: Да обећање о враћању конзилијума не буде празна прича 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Др Радојевић: Да обећање о враћању конзилијума не буде празна прича
Trenutno na sajtu: 309       |       Podeli:
25.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Лидер ГГ “За напреднији Чачак” др Александар Радојевић захвалио се на данашњој

конференцији за медије свима који су одреаговали и спречили укидање конзилијарних прегледа пацијентима оболелим од малигних болести у чачанској болници.

“Само два дана је требало да се та тема изнесе у јавност и да се ангажовањем неких људи конзилијум врати у чачанску болницу. То обећање узећемо с резервом јер ни претходно обећање да ће деца ометена у развоју моћи да се лече у нашој здравственој установи није реализовано, па родитељи и даље воде децу у Београд. Добили смо обећање да ће конзилијум, који месечно прегледа и установи дијагнозу за око 80 пацијената, бити враћен, а ми ћемо то испратити. Ово би био већ трећи месец како наши пацијенти који су оболели од најтежих болести немају преглед у Чачку”, истакао је др Радојевић.

Др Радојевић је такође поставио питање да ли ће ДРИ сада пристати на такав начин финансирања конзилијарних прегледа и да ли можда сада прети опасност од ускраћивања плаћања услуга стручњацима који долазе да раде у ангио сали.

“Њих има око десетак и они такође морају бити плаћени на неки други начин у односу на оно што је плаћање по упутима и формуларима које поседује РФЗО. Да ли ће бити угрожено функционисање ангио сале ако је ДРИ ставила примедбу на функционисање односно плаћање конзилијума”, казао је први човек ГГ “За напреднији Чачак” др Александар Радојевић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.285 посета
Тренутно на сајту: 309 посетилац(a)