Стаматовић: Вучић по Србији "витла" са сто аутобуса 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Вучић по Србији "витла" са сто аутобуса
Trenutno na sajtu: 608       |       Podeli:
22.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Све оно што данас раде и витлају са ових 100 аутобуса по Србији, то је почетак краја актуелног режима, јер нема никога да им каже да у Чачку



не могу да скупе 100 људи, то су очајнички потези, изјавио је данас кандидат за председника Србије Милан Стаматовић.

Одговарајући на питања новинара, приликом посете чачанској компанији "Електроват", кога види у другом кругу председничких избора и како коментарише изјаву кандидата Српске радикалне странке Војислава Шешеља да је један од правих председничких кандидата, Стаматовић каже да себе види у другом кругу.

"Што се тиче Шешеља, он је човек који се борио за интересе српског народа, и као таквог га треба одвојити од других кандидата за напоре које је учинио, боравак у Хашком трибуналу. Он је искусан политичар, и као такав може да оцени ко је прави кандидат. Надам се да ће ово време које ми је остало у кампањи и да ће народ вредновати то што радим", истакао је Стаматовић.

Говорећи о брату премијера Александра Вучића, Андреју, Стаматовић каже да је био стављен на стуб срама од стране Српске напредне странке и да је био означен као вођа криминалног клана на Златибору без икаквих доказа, као и да та кампања се наставља широм Србије и дешава другим политичким противницима.

"Актуелни режим мора да одговара за то, ја не бих никога оптуживао без конкретних доказа. Оно што могу да кажем јесте да се Андреј Вучић мешао у нека кадровска питања на Златибору, конкретно је вршио притисак на надлежне институције. Тако да премијер Вучић не може да се огради од афере Златибор, од обећаног ауто-пута преко Златибор до 2017. Рекао је да ће се за сат времена стићи до Златибор, а сада отвара зелену трасферзалу у Новом Пазару, јер му је потребна подршка и са те стране", објашњава Стаматовић.

Он истиче да не тражи подршку са те стране већ отворено говорим о грешкама.

"Они морају да одговарају пред овим народом за злоупотребе закона и Устава, а то се неће десити све док су они на власти. Кад оду са власти отвараће се архиве и испитивати њихови послови, јавне набавке учешће његове породице, а ми не можемо аргументовано да кажемо, јер су све институције под њиховом конторлом", изјавио је Стаматовић.

Када је реч о градњи гондоле, Стаматовић каже да ништа није дивље изграђено, додајући да је златиборска моба била само опомена актуелном режиму, да кажу чија је то имовина, да ли је она државна имовина која је регистрована у Геодетској управи, туђа или српска, народна.

"И опет ћемо на овој моби да питамо зашто се не раздвоји друштвени и државни капитал и зашто не одговоре народи чија је то земља и зашто ми не можемо да добијемо дозволу, то је обавеза премијера и министарства. Ми тражимо грађевинску дозволу за разлику од Зукорлића, Града Ужица и министарке правде који отварају објекте без грађевинске дозволе. Овај у Новом Пазару не виде, не знају да ли се гради без дозволе, а знају да се на Златибору гради без дозволе. Тамо сада да одете нема ништа. Ми нисмо ништа изградили, само опомињемо режим да поштује закон", рекао је Стаматовић.

Стаматовић је изразио наду да ће уз помоћ народна и синдиката полиције успети да спречe поклањање одмаралишта "Чигота", једну невероватну превару и подвалу и штету која се наноси буџету Републике Србије.

"Ако то иде од оних министара који треба да штите правду онда шта ми да очекујемо од других министарстава. Ако министар правде на тај начин поклања пет милиона евра и њима знаним инвеститорима, ако министарка правде не види безправно изграђене објекте, а види нешто на Златибору што не постоји, онда нам је јасно о чему се ту ради", нагласио је Стаматовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.408.367 посета
Тренутно на сајту: 607 посетилац(a)