Вулин: Сви о изборима, осим "главног актера" 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вулин: Сви о изборима, осим "главног актера"
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
04.12.2016 | 0 коментар(а)



Министар рада Александар Вулин изјавио је да се у јавности о парламентарним изборима расправља, иако се "од главног актера" о томе није чула ни једна једина реч.

"Никада од председника Владе (Александра Вучића) нисам чуо да је уопште говорио о изборима, као што сте могли да га чујете да је рекао да ће радити свој посао, а да ће се о евентуалним изборима изјаснити када буде требало да се изјасни", рекао је Вулин гостујући на РТС-у.

Према његовим речима, они који неће одлучивати о томе "стално о томе гласно причају".

Вулин је додао да је занимљиво што свугде у свету опозиција стално тражи изборе, ново бројање и гласање јер је уверена да добро ради свој посао и да је време да се власт мења, а само у Србији опозиција то не тражи.

"Само наша опозиција сматра да су избори јако лоши и да не треба да идемо на изборе и задовољни су оним што јесу. То говори о њима", рекао је Вулин.

Танјуг/РТС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.201 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)