Будућа скупштина без напредњака 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Будућа скупштина без напредњака
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
02.12.2016 | 0 коментар(а)



Чајетина - На шестој седница Скупштине општине Чајетина на којој је усвојен извештај о извршењу буџета општине Чајетина за првих девет месеци ове године,



а одборници су дали сагласност на измене финансијског плана ЈКП "Водовод Златибор", ЈКП "Златибор" и "Златиборски Еко аграр". На данашњој седници донета је одлука да се ЈП “Културно спортски центар Чајетина“ трансформише у установу "Спортски центар".

Народна седница биће одржана 15. децембра када ће се пред одборницима наћи предлог одлуке буџета за 2017. годину.

Седница са 20 тачака дневног реда завршила се у рекордном року од два сата. Први пут у овом сазиву скупштинском нису се појавили одборници СНС. По речима Милоја Рајевића председника СО Чајетина овај одборнички клуб је оправдао своје одсуство и он се нада да није у питању никаква врста бојкота.

Међутим, у редацију Дневника западне Србије стигло је саопштење ОО СНС из Чајетине у коме се наводи да је Општински одбор Српске напредне странке Чајетина донео одлуку да не учествује у раду СО Чајетина све док постоји основана сумња у законитост рада Општине Чајетина, која је под лупом Службе за борбу против организованог криминала.

Чајетински напредњаци поручују да нее желе да како тврде буду саучесници у незаконитим радњама које руководство општине спроводи на штету буџета грађана општине Чајетина, и да слушају прозивке да су криминалци од оних који су већ недељама предмет обраде Службе за борбу против организованог криминала.

"ОО СНС Чајетина позива надлежне органе да наставе са истражним радњама а ми им стојимо на располагању и бићемо од помоћи као и до сада у раскринкавању криминалних афера иза којих стоје челни људи општине Чајетина", стоји у саопштењу.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.283.439 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)