Пред одборницима предлог буџета за 2020: Највише новца за путеве и улице, 65 милиона за Гондолу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пред одборницима предлог буџета за 2020: Највише новца за путеве и улице, 65 милиона за Гондолу
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
04.12.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник скупштине општине Чајетина Милоје Рајовић сазвао је за сутра 42. седницу
Општина Чајетина, фото: ГЗС

на којој ће се наћи седам тачака Дневног реда. Једна од најважнијих тачака је предлог одлуке о буџету општине за 2020. 

„Буџет за наредну годину је нешто мањи од овогодишњег који је био око две милијарде. Капитални пројекти чија је реализација у току наставиће се и следеће године. Највећи и набитнији су свакако изградња `Gold Gondole Zlatibor` где би према нацрту буџета требало издвојити 65 милиона, за изградњу Система за пречишћавање отпадних вода на Златибору 63 милиона и за изградњу водовода `Сушичко врело` 30 милиона”, рекао је председник СО Рајовић.

Председник СО Чајетина Миливоје Рајовић

Нацртом предлога инвестиција Општине Чајетина за 2020. планирано је да се издвоји и 117,2 милиона за изградњу Рециклажног дворишта „Широка бара”, затим 80 милиона за изградњу водовода и канализације, резервоара у Врањевини као и за израду пројектне документације - плана детаљне и генерлане регулације пројекта за заштитиу пијаће воде језера Рибница у износу од 40 милиона. За израду свлачионица на Златибору за потребе спортских клубова требало би да се издвоји 20 милиона. Велики део буџета и ове године биће намењен за реконструкцију и изградњу путева и улица, у 2020. за те намене биће издвојено 139.324.696 динара.

Пред одборницима ће се сутра наћи и Предлог решења о измени решења о именовању председника и чланова Комисије за отуђење и давању у закуп грађевинског земљишта као и предлог решења о давању сагласности на измене програма динансијског пословања ЈП „Gold Gondole Zlatibor” из Чајетине.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.354.142 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)