Упућен Јавни позив за подношење пријава штете: Трифуновић: Помоћићемо у складу са нашим могућностима 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Упућен Јавни позив за подношење пријава штете: Трифуновић: Помоћићемо у складу са нашим могућностима
Trenutno na sajtu: 616       |       Podeli:
22.06.2022 | 0 коментар(а)



Топола – Последице олујног невремена које је захватило део територије општине Топола још се сабирају а из локалне самоуправе најављују помоћ за грађане који су претрпели штете.

„Највише су страдали део Јунковца, део Наталинаца, Павловца и засеок Шума а штете су незапамћене, није се дешавало раније да се такво невреме сручи на наша подручја, штете су на објектима и усевима. Општина је формирала комисије које ће направити процене на објектима, усевима и свеобухватно. Грађани већ могу почети да подносе пријаве, колико будемо у могућности помоћићемо а обратићемо се и Републици. На путној инфраструктури немамо велике штете, било је доста оборених стабала, села су нам без електричне енергије али екипе раде интензивно па се надамо брзим санацијама“, изјавио је Мика Трифуновић помоћник председника општине Топола .

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


topola pomoc steta nevreme

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.147.595 посета
Тренутно на сајту: 616 посетилац(a)