Добра игра, добар резултат, добра провера 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Добра игра, добар резултат, добра провера
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
21.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалери Борца су данас на терену са вештачком травом одиграли други контролни меч. Екипа Младена Додића је савладала Слободу из Ужица са 2:0.

Око стотинак љубитеља фудбала је посматрало добру и отворену утакмицу, у којој је наш тим био бољи у свим елементима игре. Борац је у првом полувремену имао иницијативу, која је после неколико пропуштених шанси крунисана голом Лазара Јовановића у 43. минуту за 1:0.

У наставку утакмице на терену се појавио скроз други састав Борца, али то није променило однос снага. Добра и отворена игра нашег тима је крунисана другим голом који је постигао млади Лазар Трипковић у 73. минуту. Треба истаћи да су и Ужичани неколико пута озбиљно припретили и показали да су с’правом на путу повратка у елиту.

Фото: Душко Радишић/ФК Борац

За Борац су данас дебитовали новајлије Игњатијевић и Марковић који су попут осталих оставили добар утисак. Наредну проверу Борац има у уторак 24. јануара, а ривал је екипа Јагодине.

ФК Борац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.705 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)