Ђаци сутра крећу у школу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ђаци сутра крећу у школу
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
15.01.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - На подручју општине Ивањица и даље је на снази ванредна ситуација, међутим ђаци ће сутра кренути у школу, саопштено је након седнице Кризног штаба.

Редована настава одвијаће се у свим основним и средњим школама на градском и сеоском подручју. Упућен је апел мештанима из најудаљенијих делова ивањичке општине, у којима има школске деце, да се хитно јаве дежурној служби (032/662-690) уколико пут до њих није прочишћен.

"Деца ће од сутра редовно похађати наставу, јер су се стекли усови за то. С’ обзиром да је наша општина веома пространа и већим делом брдско-планинска, постоји могућност да у неком засеоку није прочишћен пут а дете сутра мора у школу. У том случају молимо да нам се хитно јаве како бисмо одмах реаговали и оспособили спорне путне правце. Ванредна ситуација и даље је на снази управо због сметова који су на Голији и Јавору преко два метра и немогућности да се сви локални и некатегорисани путеви прочисте још неко време", рекао је заменик председника општине Ивањица, Момчило Митровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.089 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)