Свеж, али ведар дан! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Свеж, али ведар дан!
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
22.04.2017 | 0 коментар(а)



У Србији се данас у већини крајева, а у недељу углавном на југу и југоистоку Србије очекује слаб јутарњи мраз, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Јутро ће бити хладно, местимично са слабим мразом, по котлинама с краткотрајном маглом. Током дана се очекује мало и умерено облачно и топлије.

Јутарња температура биће од минус четири до два степена, највиша дневна од 10 до 15 степени.

Увече се у северним, током ноћи и у већини крајева очекује наоблачење местимично с кишом, појачаним северозападним ветром и мањим падом температуре. Дуваће слаб до умерен ветар.

Извор: Мондо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.304 посета
Тренутно на сајту: 515 посетилац(a)