Незаборавна новогодишња ноћ уз Сергеја Ћетковића 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Незаборавна новогодишња ноћ уз Сергеја Ћетковића
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
01.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Више стотина људи испратило је стару, а дочекало нову 2018. годину на градском тргу уз хитове Сергеја Ћетковића,

хладноћа им није сметала, а добар провод употпуњен је и ватрометом у поноћ.

Познати певач није крио задовољство што ће новогодишњу ноћ провести са Чачанима.

“Ово није први пут да певам у Чачку и надам се одличној атмосфери и позитивним повратним информацијама. Свим грађанима бих пожелео много здравља, среће и љубави у наредној години и да што више времена проведу уз музику и добре песме”, изјавио је Ћетковић.

Љубав према песмама Сергеја Ћетковића на чачански трг довела је Андрију и Радмилу из Обреновца, а Андрија је наступ црногорског певача искористио да на романтичан начин запроси своју девојку пред очима свих присутних.

Андрија из Обреновца запросио је девојку уз Сергејеве хитове, фото: Глас западне Србије

Фото: Глас западне Србије

Уз грађане, Нову годину су дочекали и представници локалне власти. Здравље, срећу и љубав Чачанима је пожелео први човек града, Милун Тодоровић.

“Мојим суграђанима бих пожелео све што желим својим најближима. Протекла година је била успешна, поставили смо добре основе за развој града у будућем периоду, а у 2018. години, као локална самоуправа ћемо наставити да будемо вредни, марљиви и да радимо на новим пројектима који ће довести нова радна места у наш град”, нагласио је Тодоровић.

Mилун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Народни посланик, Марко Парезановић, истакао је да су се у претходној години постигли значајни упеси на привредном и развојном плану, а да ће у том смеру бити настављено и у годинама које долазе.

Марко Парезановић, фото: Глас западне Србије

“Поред здравља, среће и љубави свим суграђанима бих пожелео и много упорности, јер само константан рад доводи до правих резултата. Српска напредна странка остаје ту за своје грађане и њихове интересе, а у Чачку остајемо јединствен тим, који ради за град, без обзира на спекулације опозиционих лидера”, навео је Парезановић.

Фото: Глас западне Србије

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.125.438 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)