Деманти ДЈБ: Марковић није активан члан Покрета већ неколико месеци 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Деманти ДЈБ: Марковић није активан члан Покрета већ неколико месеци
Trenutno na sajtu: 507       |       Podeli:
20.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Поводом вашег текста "Стојан Марковић брисан из још једне странке" који сте објавили 18.1.2017. и у коме сте изнели нетачне и неистините наводе захтевамо

да у складу са Законом о јавном информисању објавите наш деманти како следи: 

У телефонском разговору који је власник портала Глас западне Србије Гвозден Николић обавио са координатором Покрета Доста је било за Моравички округ Сретеном Белошевићем, дате су прецизне информације у вези ангажовања господина Стојана Марковића у Покрету, а које су на погрешан начин интерпретиране у тексту који је објављен на порталу ГЗС.

Већ у самом наслову текста „Стојан Марковић брисан из још једне странке“ изнета је неистинита тврдња јер нити је господин Марковић „брисан“ из чланства у „Доста је било“ , нити је Покрет „Доста је било“ политичка странка.

Као одборник у претходном сазиву Скупштине Града Чачка Марковић је, заједно са одборницом Бранкицом Терзић, дао допринос промоцији програма и ставова за које се Доста је било залаже и био активан у јавним наступима Покрета у Моравичком округу, што је у склопу рада свих активиста Покрета, допринело да на последњим локалним и републичким изборима ЂБ освоји знатно више гласова у округу и постане републичка парламентарна странка.

Нетачна је и тврдња у тексту да је идеја о предизборној коалицији Двери-ДС-ЂБ на последњим локалним изборима у Чачку пропала зато што господина Марковића ЂБ и поменуте странке нису желели у својим редовима. Истина је наиме, да је Марковић био један од заговорника да на локалне изборе тадашња чачанска опозиција изађе са уједињеном листом, што је била и сугестија бројних наших суграђана.
Како до реализације те иницијативе није дошло, господин Марковић је, по нашем сазнању, сам одустао од активне улоге у ЂБ.

Значи по сопственој одлуци, Стојан Марковић није активан члан Покрета ДБ већ неколико месеци, али је један од бројних Чачана који су ових дана својим потписом подржали да ЂБ из Покрета прерасте у политичку странку.

Молимо вас да наш деманти, у складу са законом, објавите одмах, без скраћења и измена.

Сретен Белошевић
координатор ЂБ за Моравички округ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.606 посета
Тренутно на сајту: 507 посетилац(a)