Интензивирани радови на реконструкцији Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић" 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Интензивирани радови на реконструкцији Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић"
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
23.02.2019 | 0 коментар(а)



Прибој - Након што су 17.јула прошле године званично почели радови на потпуној реконструкцији две прибојске школе,

Машинско-електротехничкој и ОШ "Десанка Максимовић", исти су услед лоших временских прилика паузирани, да би током месеца фебруара били интензивирани, како би се све завршило у року, саопштено је на званичном сајту општине Прибој.

Након што су завршени радови на унутрашњим инсталацијама и постављању кровног покривача, тренутно су у току радови на постављању столарије и фасаде са термоизолацијом.

Радове на до сада највећем пројекту обнове и унапређења објеката јавне намене у области образовања у Србији изводи фирма "Кеј" д.о.о. из Ваљева, која је добила посао на тендеру. Радови ће трајати 280 дана, након којих ће Прибој бити међу градовима и општинама које имају најбоље објекте у образовању.

Радови на школама обухватају комплетну електро, водоводну и топловодну реконструкцију, а радови на ентеријеру и екстеријеру ће такође бити свеобухватни. Школе ће после пар деценија свог рада, такође добити и адекватну и модерну фискултурну салу.

Пројекат обнове и реконструкције школа подразумева потпуну обнову школа, укупне вредности око 407 милиона динара, односно за Машинско-електротехничку школу пројектоване вредности 298.282.353,30 дин без ПДВ-а и за ОШ "Десанка Максимовић" пројектоване вредности 108.77.616,56 дин без ПДВ-а.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj rekonstrukcija skole

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.766.056 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)