Проглашена ванредна ситуацију на читавој територији општине Лучани 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Проглашена ванредна ситуацију на читавој територији општине Лучани
Trenutno na sajtu: 684       |       Podeli:
10.01.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Због непрестаних снежних падавина, Штаб за ванредне ситуације општине Лучани донео је одлуку о

прогашењу ванредне ситуације на читавој територији општине Лучани.
Овакву одлуку Штаб је донео након сагледавања стања на терену и после снежних падавина које непрестано падају скоро 24 сата.

„Тако су у рубним деловима општине Лучани, снежни намети тренутно достигли висину до два метра а многи путни правци потпуно су непроходни. Тешка ситуација је у планинским деловима општине, где је температура испод нуле и има доста леда на путу. Чишћење снега је посебно отежано јер временски услови не дозвољавају да се у бројним деловима општине очисти нападали снег, који се не ретко претвара у снежни нанос и тако онемогућава било какву саобраћајну комуникацију. Сва механизација јавних предузећа је тренутно на терену са задатком да се непрестано од снега рашчишћавају сви општински путеви првог и другог приоритета”, наводе из Штаба.

Такође, општински штаб за ванредне ситуације се обратио и републичком штабу за помоћ у нафти и гориву која је неопходна месним заједницама у циљу рашчишћавања сеоских и некатегорисаних путева.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Lucani sneg vanredna situacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.067.108 посета
Тренутно на сајту: 685 посетилац(a)