Нововарошанка упуцана због 10.000 динара, на пумпи у Београду 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нововарошанка упуцана због 10.000 динара, на пумпи у Београду
Trenutno na sajtu: 617       |       Podeli:
26.05.2017 | 0 коментар(а)



У оружаној пљачки која се догодила ноћас на НИС-овој бензинској пумпи Велики Мокри луг, тешко је повређена радница пореклом из Нове Вароши стара 19 година.

У моменту када се пљачкаш са пиштољем у руци појавио, на пумпи су била два радника и радница, који у таквој ситуацији имају директиву да се склоне и предају плачкашу новац без опирања, што су они и учинили.

Међутим, наоружани мушкарац је кренуо да гура раднике у страну и том приликом пиштољ, који је очигледно имао метак у цеви, је опалио и погодио несрећну девојку у главу!

Након пуцња, плачкаш је побегао и за њим се интезивно трага, док је несрећна радница пребачена са тешким повредама главе на Ургентни центар.

У моменту пљачке у каси пумпе било је свега 10,000 динара.

Београдски медији јављају да група од пет форензичара од ране зоре претражује зелену површину изнад пумпе у Великом Мокром Лугу.

Истрага је у току.

Извор: Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.502.881 посета
Тренутно на сајту: 618 посетилац(a)