Карате семинар у Горњем Милановцу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Карате семинар у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
30.03.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић угостио је данас представнике карате клуба „Таково“

и руководиоца 12. Карате-до семинара сенсеи Велибора Димитријевића. Семинар се одржава од 30. марта до 01. априла у спортској хали „Бреза“.

Уз жеље да семинар прође успешно и да се сви гости пријатно осећају у нашој Општини председник Ковачевић је истакао да локална самоуправа све спортске активности подржава: „Као локална самоуправа, ми смо ту да подржимо спорт, а спортисти су ту да постигну што боље резултате и да на тај начин промовишу и себе и Општину”, изјавио је Ковачевић.

За три дана семинара биће одржано пет тренинга како појединачних, тако и заједничких, на којима је предвиђено учешће свих заитересованих ученика и инструктора. Званично отварање манифестације предвиђено је за суботу 31.марта, у 11.30 часова у спортској хали „Бреза“.

Фото: Општина Горњи Милановац

У великој сали Општинске управе у суботу 31. марта од 18.00 часова биће одржана и трибина на којој ће говорити реномирани стручњаци из области спорта и физичког васпитања Професор Драган Бајић, професор спорта и физичког васпитања као и тренер гимнастике из Краљева, који ће причати о значају бављења базичним спортовима у млађем школском узрасту, Др. Миљан Грбовић, кондициони тренер и професор спорта запослен на Факултету спорта и физичког васпитања, који ће говорити о физичкој припреми спортиста и Сенсеи Велибор Димитријеић, наш најтрофејнији каратиста свих времена и руководилац карате семинара у Горњем Милановцу, који ће говорити о утицају менталне припреме на физичке перформансе код спортиста.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.509 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)