Фрка у СПС: Ружић извисио за функцију 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Фрка у СПС: Ружић извисио за функцију
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
14.01.2017 | 0 коментар(а)



Лидер социјалиста Ивица Дачић промишљеним рокадама вешто избегава да на место заменика председника странке постави бунтовног

потпредседника те партије Бранка Ружића, а његов нови заменик, који ће на тој функцији заменити Славицу Ђукић Дејановић, биће Предраг Марковић, сазнаје „Ало!”.

Главни разлог зашто Ружић још није постављен на место Дачићевог заменика крије се у томе је да је у вечитом рату са СНС-ом, сазнаје наш лист из добро обавештених извора.

Како је „Ало!” ексклузивно најавио, следи нова рокада на челу социјалиста. Заменицу председника СПС-а Славицу Ђукић Дејановић, чији мандат истиче 17. јануара, на том месту замениће историчар и потпредседник социјалиста Предраг Марковић. Бутовном потпредседнику социјалиста је та функција још једном за длаку измакла.

- Дачић на све начине покушава да избегне да постави Ружића за свог заменика. Разлог је врло прост, Ружић користи сваку прилику да провоцира напредњаке, који су каолициони партнери СПС-а, а у медијима најављује и да жели да сруши премијера Александра Вучића - наводи наш извор. Да је пред СПС-ом нова рокада, за „Ало!” је потврдила и Славица Ђукић Дејановић, актуелна заменица председника те странке.

- Статутом СПС-а нису предвиђени прецизни рокови, нити је до сада било који заменик то био тачно шест месеци - казала је она.

- Може бити да ће од 18. јануара заменик бити уважени професор Марковић. Ја ћу му, наравно, помагати, као што мени помажу Жарко Обрадовић и Саша Антић - казала је она.

Дачићев заменик на шест месеци

Најавом председника СПС-а Ивице Дачића на конгресу странке, на сваких шест месеци мењаће се његов заменик, а на то место могу бити изабрани само потпредседници социјалиста. Подсетимо, до сада је, осим Славице Ђукић Дејановић, ту функцију обављао Александар Антић.

Извор: Ало, Д. Рамадани




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.917.154 посета
Тренутно на сајту: 407 посетилац(a)