Кокин Брод: Тробојком бране светиње 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Кокин Брод: Тробојком бране светиње
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
24.02.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Омладинци офарбали потпорни зид магистрале и упутили подршку Србима у Црној Гори.

Поруку „Не дамо светиње“, на српској тробојци, исписали су млади на потпорном зиду магистрале у  Кокином Броду у знак солидарности и подршке браћи у Црној Гори, који недељама протествују против црногорске власти и Закона о слободи вероисповести.

Вешта рука академске сликарке Ане Давидовић

Калиграфска слова и крстове нацртала је  академска сликарка Ана Давидовић, која је  на Академији СПЦ завршила одсек зидно сликарствио и фрескопис и тек се вратила из  Перта у Аустралији, где је са  колегама одсликала унутрашњост цркве Свете Тројице.

Недељна акција солидарности младих у Кокином Броду

Млади су купили фасадну фабру и у недељу  поподне организовали чишћење дела магистале и потпорног зида недалеко од пумпе и раскрснице у Кокином Броду према Новој Вароши. У акцији су учествовали Ана и Ђорђе Давидовић, Огњен Бошњаковић, Петар Богићевић, Драган Бјелић, Немања Пјановић, Вања Поповић и Бошко Дробњаковић. У току радова возачи, у првом реду камионџије, поздрављали су их сиренама и  повицима охрабрења.

 

ГЗС/Златар Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KOKIN BROD TROBOJKA NE DAMO SVETINJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.909.014 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)