Илић: Опозиција хитно да седне и разговара без сујете 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Илић: Опозиција хитно да седне и разговара без сујете
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
10.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Нове Србије Велимир Илић рекао је данас да стање у Србији постаје неиздрживо и да је неопходно што пре направити

јак опозициони блок с јасним циљевима и намерама.

„Интерес државе треба да ставимо ипред свега и да седнемо и да разговарамо, да се договоримо шта нам је чинити и да се окупимо око заједничке идеје за спас државе и овог народа, српске привреде које нема и која је уништена. Ми сваки дан слушамо приче како нам одлично иде“, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Он је додао да народ све теже живим и да је све што пласирају Вучићеви медији је нерелално.

„Као неко ко има искуства у политици мислим да би млађе колеге требало да оставе сујете по страни и да престану да расправљају ко ће да буде лидер опозиције. Овде је потребан народни покрет и они који ће мислити о интересу народа и државе, то ко ће бити вођа је мање важно од тога шта ће бити са Србијом. А србији се са Вучићем и српском напредном странком не пише добро. Они само гледају шта ће од државе да продају и како да браћа поделе плен. Они који су уништили ДОС седе данас уз Вучића- Весић, Синиша Мали , Млађан Динкић“, рекао је Илић.

Он је навео да се и Слободан Милошевић једно време хвалио великим пријатељствима по свету као Вучић дана и говорио да је фактор мира и стабилности на Балкану и балкански лидер,а онда су Србију сви ти његови пријатељи на крају бомбардовали и разорили.

„Бојим се да нам се историја не понови. Вучић је од вековних непријатеља и окупатора Србије Турака и Немаца данас вештачки правио пријатеље. Тако су му и Французи пријатељи , оде разговара са Макроном , а председник Француске после два дана изађе са причом како Србија треба да призна Косово. Србији је потребна власт која ће да ради за њене , а не за интересе других“, рекао је Илић

Он је додао да млади одлазе из Србије и да опозиција мора да мотивише младе људе да им помогне својим искуством да се они изборе за своје место у друштву.

„Нама наша школована деца беже из земље ,а Вучић их замењује мигрантима по налогу са стране. Остаћемо без народа и без државе и последњи тренутак је да се пробудимо“, рекао је председник Нове Србије.

Он је додао док Србија грца у поплавама, пропада летина сељацима, председник Србије се шета по свету и састанчи са Ердоганом и Тачијем, разговара са Меркеловом,а он се за све пита и без њега ништа да се уради не може .

„Ништа није урађено на заштити од поплава од 2014. када је Србија страдала у мајским поплавама . поново смо у ризику од поплава , летина је цела пропала , а Влада не ради ништа на томе да види како ће да санира проблем и помогне српским сељацима“, истакао је Илић.

Он је додао да мора да се осврне на једну локалну тему која најбоље говори о томе каква је власт Српске напредне странке и шта ради.

„Град Чачак је издвојио скоро милион динара унапред да купи карте за филм Лазара Ристовског који још није снимљен „Чарапе краља Петра“ и за то постоји званично објављена одлука у Службеном гласнику Града Чачака од 28. јуна 2018. године. Унапред се купују карте за још неснимљени филм чиме су оштећени порески обвезници Чачка. Ово је невиђена срамота. Док Чачани грцају у поплавама,град уместо да санира поплаве и сређује инфрастуктуру издваја паре за неснимљени филм“, истакао је Илић.

Информативна служба Нове Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.009 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)