Илић: И муфтија им пречи од Нове Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Илић: И муфтија им пречи од Нове Србије
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
19.01.2017 | 0 коментар(а)



Председник НС Велимир Илић незадовољан је односом владајуће странке према овој партији због неиспуњених обећања која је НС добиила приликом склапања предизборне коалиције.

,,Не могу да дозволим да ми Вулин,Кркобабић и неки шефују. Свака част Вучићу али не може тај олош око њега да води државу. Нисам ја рекао да излазим из коалиције,јер сам био сам са њима на изборима. Ми хоћемо да нас неко цени и поштује, ми нисмо крпа потирача, ми смо озбиљна странка која постоји двадест година и не могу да дозволим да од нас неко прави будалу. Премијер свима попушта, чак и муфтија добија шта зине. Седам месеци нас лажу, док за то време неко пегла лоповлуке у коридорима. Ја имам Зоранин извештај шта се тамо ради. Ко је двапут давао аванс, ко је отварао пут без завршног слоја асвфалта и дао употребну дозволу. Како је могуће да неко да посао без тендера од преко сто хиљада евра” каже је Илић

Одговарајући на питање да ли ће подржати председничког кандидата СНС или неког другог, Илић је рекао да ће о томе одлучивати страначки органи,,Не размишљам тренутно о томе. Ту морају страначки органи да се изјасне” нагласио је он.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.312.504 посета
Тренутно на сајту: 466 посетилац(a)