У Лучанима у току дезинфекција јавних површина и стамбених зграда 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
У Лучанима у току дезинфекција јавних површина и стамбених зграда
Trenutno na sajtu: 664       |       Podeli:
25.03.2020 | 1 коментар(а)



Лучани - Општинско јавно комунално предузеће „Комуналац“ је јутрос почело интензивну дезинфекцију

свих јавних површина у насељеном месту Лучани.

Наиме, јуче је, одмах након потврде о још једном зараженом суграђанину почела припрема дезинфекционог раствора натријум хипохлорита. Ово средство општина је добилајуче а након седам дана од када је извршила поруџбину. Стигла је количина од једне тоне концентрованог средства које ће у односу један према десет бити разблажено са водом, тако да тренутно располажемо са 10 хиљада литара дезинфекционог средства.

Председник општине  је заједно са Штабом за ванредне ситуације, одмах наложио спровођење дезинфекције свих јавних објеката, јавних површина и дезинфекцију површина у зградaма, посебно  на местимана којима се остварује највећи контакт грађана (улази у зграду, простори испред лифтова, лифтови, степенишни рукохвати, кваке на улазним вратима, улазна врата и др).

Око двадесет радника ЈКП „Комуналац“ је са кантама раствора већ извршило обилазак стамбених зградаи обавило дезинфекцију у центру Лучана. Следи, обилазак и дезинфекција зграда на Старој и Новој колонији. Дезинфекција је извршена и у објектима јавне намене (Дом здравља, пошта, банке, Општинска управа..) Радници јавног комуналног предузећа врше и интензивирано изношење смећа и дезинфекцију  контејнера на територији општине Лучани.

За сутра је  планирана акција дезинфекције јавних површина у насељеном месту у Гучи, док ће, чим то време дозволи,  уследити и дезинфекција улица и фреквентних путних праваца у највећим насељеним местима општине.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LUCANI DEZINFEKCIJA VIRUS KORONA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Lucani u srcu

    Vazi li zakon za sve u ovoj Srbiji ili ne? Ako si komandir policije u Lucanima,onda tvoj tata od 80 god moze da se seta slobodno po carsiji i da ide u prodavnicu??? Zasto ne objavite to druze Gvozdene



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.160.103 посета
    Тренутно на сајту: 663 посетилац(a)