„Србија у ритму Европе“ у Горњем Милановцу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
„Србија у ритму Европе“ у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 555       |       Podeli:
23.02.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац- Аудиција за највеће дечје музичко такмичење у земљи, намењено

деци основног и средњошколског узраста, талентованој за певање и плес на територији општине Горњи Милановац, одржано је данас у Дому културе.

На аудицији је учествовало 30 ученика и то 15 основаца и 15 средњошколаца. Као најбољи на овогодишњој аудицији показао се ученик ОШ „Краљ Александар I“ Иван Ивановић и он ће имати прилику да представља Општину на финалном такмичењу које ће бити одржано у јуну, у Нишу. За овогодишњег партнера током такмичења Општини је додељена амбасада Холандије.

Победник је рекао да је веома узбуђен и срећан што ће представљати своју општину на овој музичкој манифестацији.

Најбољи на овогодишњој аудицији имаће прилику да унапреди свој таленат за певање и плес, током припрема, уз помоћ професора продукције програма „Србија у ритму Европе“, као и да се на самом финалном такмичењу дружи са вршњацима из целе Србије који представљају своје општине и градове.

Финале манифестације ће бити емитовано у директном преносу на ТВ Прва, а победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледалаца који буду гласали путем СМС порука. На данас одржаној аудицији прошле су учеснице Александра Сретеновић, Анђела Пекић и Тијана Сретеновић које ће се придружити победницама од прошле године Александри Вербић и Мини Недељковић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.185 посета
Тренутно на сајту: 554 посетилац(a)