Ужичани старији од 65 година јутрос у набавци намирница, градоначелник у обиласку маркета 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ужичани старији од 65 година јутрос у набавци намирница, градоначелник у обиласку маркета
Trenutno na sajtu: 573       |       Podeli:
22.03.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Јутрос од 4 до 7 часова наши старији суграђани, они преко 65 година старости којима је током недеље забрањен излазак, имали су могућност да оду у набавку
Старији Ужичани у куповини, градоначелник их обишао, фото: ГЗС

намирница у један од девет маркета на територији града који су јутрос били отворени у ту сврху, објављено је на сајту града.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић обишао је неколико тих маркета како би се уверио да све функционише у најбољем реду.

„Као што смо и очекивали наши најстарији суграђани су и најдисциплинованији. Ми смо се потрудили да им добром организацијом помогнемо да јутрос за најкраће време и на најефикаснији начин купе робу.“

Градоначелник Ужица, фото: ГЗС

Петковић је истакао захвалност волонтерима Црвеног крста који су помогли да се ова акција спроведе на најбољи могући начин, али и радницама које су до касно синоћ правиле маске како би сви пензионери који су јутрос дошли у куповину добили исте.

„Ово нам је значајно искуство за наредне недеље. За сада су активни маркети, осим Прехране, Лидл, Темпо, четири Аман продавнице, Идеа на Тргу партизана и СТР Кристал у Севојну.

“Грађани старији од 65 година са територије Севојна такође су имали могућност да јутрос обаве неопходну набавку намирница. Градоначелник Петковић се уверио да је и у Севојну све добро организовано: „Власник СТР Кристал се добро организовао, робе има у сасвим довољним количинама, а видимо и да се Севојничани придржавају правила да имају маске и поштују минимално растојање од 2 метра једни од других у реду.“

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.228 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)