Тифани 35 година на тржишту 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тифани 35 година на тржишту
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
11.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Компанија Тифани прославила је 35 година постојања. За све те године успешног пословања од мале породичне фирме,

Тифани је постао препознатљив бренд у модној идустрији у Србији, али и региону. Продајни објекти након Чачка отворени су у Београду и Подгорици, а планирана су и нова проширења.

Према речима маркетинг менаџера, Тамаре Карапанџић, успех ове модне компаније лежи у тимском раду и заједничком труду и залагању свих чланова колектива.
,,Сви заједно чинимо једну велику породицу која вредно ради на свим новим колекцијама и модним иновацијама. Интереси компаније су испред свих  појединичних интереса, па је и то вероватно разлог нашег успеха. Трудимо се да пратимо светске модне трендове, али и да сами ми постављамо нове модне стандарде које ће пратити други”, изјавила је Карапанџић.



Модном ревијом приказана нова колекција Тифанија, фото: Глас западне Србије

Снежана Рајчић и Мира Љубичић које су у Тифанију од оснивања, примиле су награду као радници са највише година радног стажа.

,,Нас три колегинице смо заједно дошле да радимо. Тада је Тифани био смештен у малој радионици која је била у склопу куће. Прво смо почели са кошуљама и летњим програмом”, наводи Љубичић.

Она додаје да је 35 година брзо прошло и да је било углавном лепих тренутака.

,,После толико година постали смо блиски и сама атмосфера је оно због чега сам још увек ту. Тифани ми је као друга кућа и породица, а и моја ћерка ради сада овде. Никада не бих променила фирму”, каже Љубичић.


Награђене раднице Тифанија, фото: Глас западне Србије

Читав програм где је представљен историјат Тифанија, људи са којима су сарађивали као и модна ревија са актуелном колекцијом јесен-зима и наредном пролеће-лето реализован је у организацији Модног студија Клик.
Ненад Рдујевић Клик, власник овог модног студија, истакао је значај Тифанија као модног бренда и нагалсио да је његова понуда изузетно богата.

,,Видели смо најновију линију која представља добру перспективу њиховог развоја у смислу да покривају један комплетан асортиман за савремену жену и мушкарца и то  је фантастична колекција са квалитетним комадима. Похвалио бих читав стајлинг и цело паковање колекције на челу са Владом Савићем који је познат дизајнер и стилиста. Вечерашња презентација може да се мери са било којом у Европи”, наводи Радојевић.

Ненад Радујевић Клик, фото: Глас западне Србије

Директор Клика наводи да бити у тренду није ни мало лак задатак, а камоли прилагодити колекцију овдашњим купцима.

,,Тифани је био познат по џинсу, сада се асортиман проширио и на друге ствари, чак и  асесоаре. Стална подрага за неком неким новим решењима и каналима како доћи до купца и учинити свој бренд атрактивним није лак задатак, а видимо да Тифани ради то одлично из сезоне у сезону”, наводи Радојевић.

Иначе, компанија Тифани настала је 1982. године у Чачку. Данас има преко 120 продајних објеката у Србији, Црној Гори и БиХ. У Београду, Крагујевацу, Златибору, Ужицу, Новом Саду, Сомбору, Инђији, Косовској Митровици па чак и и у Норвешкој.
Запошљава око 150 радника, са коперантима тај број је између 500 и 600.
Овај домаћи бренд који је некада био орјентисан на деним и млађу популацију, сада шири своју колекцију.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.344.938 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)