Парезановић: За Обрадовића је слобода медија када се вређа тек рођено дете 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: За Обрадовића је слобода медија када се вређа тек рођено дете
Trenutno na sajtu: 549       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поводом данашњег обраћања медијима на којима је лидер СП Двери Бошко Обрадовић

изјавио да власт жели да угуши слободне и независне медије, огласио се  народни посланик и повереник ГрО СНС Чачак, Марко Парезановић, који у свом саопштењу достављеном медијима каже да Бошко Обрадовић наставља по старом да прети и шири говор мржње и да сви који нападају власт су слободни и независни, док они који нису истог мишљења као он су режимски. Остатак саопштења преносимо у целости.

,,Бошко Обрадовић наставио је прети и шири говор мржње према свима који не мисле као он. Рецепт по коме то ради је једноставан. Сви медији који нападају власт, измишљају афере и прогоне људе су слободни и независни, док су сви остали по Обрадовићу режимски. Тај исти Бошко Обрадовић који се наводно бори за слободу медија јавно је изјавио да ће по доласку на власт да гаси телевизије и укида националне фреквенције.

Сви му сметају, али му никако не смета америчка Н1 телевизија са које не силази. За њега је слобода медија када Стојан Марковић, његов партнер и власник Озонпресса вређа тек родјено дете, само зато што га је родила бивша одборница СНС-а. Не смета му ни када нам исти портал пожели белу кугу. Да ли сте чули можда да је Бошко Обрадовић осудио такав говор болесне мржње? Наравно да није, али зато даје себи за право да одредјује који медиј треба колико новца да добије. Када се вредјају породице и деца напредњака онда је све дозвољено и Обрадовић нема баш никакав проблем са тим.

За Обрадовића је слобода говора када на аутомобиле грађана Чачка ставља политичке памфлете у којима нема властитог програма, већ само мржња, лажи и клевете према политичким противницима.

Пошто је доживео фијаско на свим могућим изборима и потрошио силне новце за агресивну личну промоцију, сада би да се за свој политички опстанак бори на улици. Толико је жељан пажње да је спреман да направи циркус где год се појави. Само да би неко написао нешто о њему. Једини његов проблем је што грађани Србије не желе да буду део његовог путујућег циркуса”, наводи се у саопштењу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.418.319 посета
Тренутно на сајту: 549 посетилац(a)