Невиђена свађа и оптужбе у пријепољском парламенту, врх СНС и даље ћути 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Невиђена свађа и оптужбе у пријепољском парламенту, врх СНС и даље ћути
Trenutno na sajtu: 304       |       Podeli:
26.09.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Бахрија Бегановић Лутка на данашњем скупштинском заседању оптужио је Самира Тандира да му је,



како је рекао, тражио новац како би пустио асфалтну базу у рад.

„У овој општини је хаос, и судија и кадија. Инвестиције законски не постоје. Дирекција за изградњу је пропала, али ради. Како ради, зато што ради Самир Тандир. Он ти је начелник и председник и све. То нема смисла. Он је и Надзорни орган и све што постоји у општини.
Док сам чинио све што сам могао био сам добар, па не могу више. Ем, погодим посао за мање паре, ем ми кажу дај мени ово и оно, платићемо. Када сам хтео да наплатим нема шансе. Е онда, не ваља асфалт, меримо га и на крају није добро. Ова општина ми дугује девет милиона, и три милиона при завршетку, укупно 12. Ја морам да завршавам са Самиром Тандиром. Имам папир од института да је исправан, али џаба он има свој папир, доведе човека из Сјенице и са њим се договори. То је ван памети. Овде има покретно `турбе` које тамо стоји, које отима од народа. Добиће десет кривичних пријава, 100.000 евра ми је тражио, па онда спустио на 50.000, да би ја пустио асфалтну базу да ради, е не може да се ради тако”, казао је Бегановић у обраћању са скупштинске говорнице.

Након ових невероватних оптужби које су изнете за скупштинском говорницом данашњег заседања локалног парламента затражили смо одговор од Самира Тандира такође одборника, да каже о чему се заправо ради, и како коментарише оптужбе Бегановића.

Poštovani, 
 
na današnjoj sednici SO Prijepolje, odbornik Bahrija Beganović vas je optužio u sklopu dopune dnevnog reda za mito i korupciju vezano za otvaranje asfaltne baze, asfaltiranje i posredovanje prilikom sklapanja ugovora...
 
Molim vas da nam odgovorite kako komentarišete ove navode.
 
 
Pozdrav, 
 
Glas zapadne Srbije 
 
Врло брзо одборник Тандир одговорио је на питања Гласа западне Србије оптужујући нас да смо се уплашили његовог политичког рејтинга.
 
 
Тандир: уплашили сте се мог високог рејтинга !?

,,Поштовани по наговору Расима Љајића и Гвоздена Николића власника портала ГЗС који су уплашени политичким рејтингом моје странке и мене предмет сам невиђених бруталних клевета. Против оних који то без икаквог основа износе подњећу тужбу надлежним институцијама. Срдачан поздрав"!?

Одговор Самира Тандира редакцији Гласа западне Србије

 

Коалиција чудо „природе и друштва”

Иначе, пријепољску владајућу коалицију чини више странака које су огрезле у својеврсним сукобима. СНС је стуб групе странака које, рекло би се не могу очима да се гледају. Тако на пример, странка Бахрије Бегановића је у жестоким сукобима са Странком помирења и правде чија је перјаница Самир Тандир. СДА одавно не пропагира ставове државе Србије већ има неку своју сопствену политику, али у Пријепољу је ипак под скутима напредњака. Нова Србија је такође жестоки противник, како тврде омраженог режима Александра Вучића, али је овде у коалицији са његовом партијом, где су је спојили, како многи тврде, некакви интереси Драгољуба Зиндовића и Милана Гачевића. Све у свему, ово је необична коалиција на политичкој сцени Србије, која за овај осиромашени градић није у стању да учини никакав корак напред, а од самог старта оптерећена је невиђеним аферама и оптужбама за корупцију.
Наравно да за све то одговорност сноси СНС, која је најављивала да ће ситуацију поправити, али до сада ништа није учинила на том плану. Зашто није, одговор би требало да да Крсто Јањушевић повереник ове странке за Златиборски округ, али и председник ИО Дарко Глишић који је пре извесног времена лично најавио да ће се ситуација у Пријепољу преиспитати. А док се они не договоре испаштаће грађани којима су већ увелико дојадили поступци ове „бабарога” коалиције.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.361.510 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)