Чачански полицајци и ђаци на истом задатку 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански полицајци и ђаци на истом задатку
Trenutno na sajtu: 498       |       Podeli:
02.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Припадници Полицијске управе у Чачку, као и претходних година, предузимају низ
Илустрација, фото: ГЗС

активности које имају за циљ унапређење безбедности ученика, наводи се у саопштењу.

Од првог дана школске године, реализује се акција „Школа“ током које ће бити појачана контрола саобраћаја на улицама и раскрсницама у зонама школа, којима се најчешће крећу ученици при доласку у школу и по повратку кући.

Појачане контроле саобраћаја биће посебно усмерене на санкционисање прекршаја вожње недозвољеном брзином и непропуштање пешака, посебно ђака, на обележеним пешачким прелазима.

Највећа пажња биће посвећена првацима, којима ће полицајци пружати помоћ на прилазима школама, а њима ће бити одржана и предавања на тему безбедног учешћа у саобраћају.

Стање безбедности се континуирано прати и анализира у свим школама и на основу тога се усмерава рад полицијских службеника. Такође, у зонама школа током читаве школске године појачана је позорничко патролна делатност.

У оквиру програма „Основи безбедности деце“, у свим основним школама на подручју Моравичког округа, ученицима првог, четвртог и шестог разреда биће одржана предавања на којима ће их полицијски службеници, кроз различите теме, упознати са ризицима који могу да угрозе њихову безбедност и објаснити им како да реагују у таквим ситуацијама.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak mup djaci bezbdnost kontrola saobracaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.092 посета
Тренутно на сајту: 499 посетилац(a)