Куповином књиге донирате новац за куповину школског прибора 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Куповином књиге донирате новац за куповину школског прибора
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
19.08.2018 | 0 коментар(а)



Фотомонографија “ Душа Србије – Шумадија и Поморавље“ настала је као плод вишегодишњег рада двојице аутора фотографија,

Предрага Цилета Михајловића и Зорана Петровића из Крагујевца. Аутор текста је Миодраг Стоиловић, уредник Мирко Демић, а ликовном синтезом књиге бавио се проф. Видан Папић.

„На 360 страна ове фотомонографије, аутори су се бавили простором Шумадије и Поморавља од времена праисторије, археолошких истраживања на познатим локалитетима, па све до данашњих дана. Осим историјског пресека, разних епоха , други део фотомонографије посвећен је најлепшим туристичким потенцијалима овог региона, у фотомонографији су показани многи предели и људи, кроз разне манифестације, догађаје и послове којима се људи овде још баве“, казао је Жељко Стевановић.

Књига је великог формата 33 x 27 цм, тврдог повеза, садржи око 350 фотографија. Издавач књиге је Друштво историчара Шумадије.

„Аутори од продаје књиге донирају удружењу „Срце  за Шумадију“ проценат, за куповину школског прибора.
Цена књиге је 6 000. динара. Делимо прибор у другој половини месеца августа по селима Општине Топола, Крагујевац и Горњи Милановац“, истиче Стевановић који је иначе и један од оснивача удружења.

Књига се може поручити на бројеве телефона:  034/ 6 – 522 – 270; 060/ 5 – 222 – 700.
 
ГЗС/ ТопПрес



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.992 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)