Куповином књиге донирате новац за куповину школског прибора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Куповином књиге донирате новац за куповину школског прибора
Trenutno na sajtu: 823       |       Podeli:
19.08.2018 | 0 коментар(а)



Фотомонографија “ Душа Србије – Шумадија и Поморавље“ настала је као плод вишегодишњег рада двојице аутора фотографија,

Предрага Цилета Михајловића и Зорана Петровића из Крагујевца. Аутор текста је Миодраг Стоиловић, уредник Мирко Демић, а ликовном синтезом књиге бавио се проф. Видан Папић.

„На 360 страна ове фотомонографије, аутори су се бавили простором Шумадије и Поморавља од времена праисторије, археолошких истраживања на познатим локалитетима, па све до данашњих дана. Осим историјског пресека, разних епоха , други део фотомонографије посвећен је најлепшим туристичким потенцијалима овог региона, у фотомонографији су показани многи предели и људи, кроз разне манифестације, догађаје и послове којима се људи овде још баве“, казао је Жељко Стевановић.

Књига је великог формата 33 x 27 цм, тврдог повеза, садржи око 350 фотографија. Издавач књиге је Друштво историчара Шумадије.

„Аутори од продаје књиге донирају удружењу „Срце  за Шумадију“ проценат, за куповину школског прибора.
Цена књиге је 6 000. динара. Делимо прибор у другој половини месеца августа по селима Општине Топола, Крагујевац и Горњи Милановац“, истиче Стевановић који је иначе и један од оснивача удружења.

Књига се може поручити на бројеве телефона:  034/ 6 – 522 – 270; 060/ 5 – 222 – 700.
 
ГЗС/ ТопПрес



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.054.135 посета
Тренутно на сајту: 823 посетилац(a)