Нестао Луне из Прањана, траже га и комшије и ловци 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Нестао Луне из Прањана, траже га и комшије и ловци
Trenutno na sajtu: 263       |       Podeli:
17.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Шездесетогодишњи Прањанац Лунета Тадић нестао је, по причи мештана можда и пре десетак дана. Живео је сам, а када су комшије

приметиле да га дужи период не виђају, јавили су његовој сестри, пошто ближе родбине нема, да пријави нестанак. Што је она и урадила 14. децембра, након чека је и полиција извршила увиђај.

„Мобилни му је неактиван дуже време, а и чудне су околности под којима је нестао. Искрено да вам кажем комшије су у страху. Луне је имао две бенице које су га увек пратиле у стопу, а сада су у дворишту и као да га траже. Од како се затворио рудник Брезак нигде није ни радио, а увек када би негде ишао да одради неки посао или било где другде, јављао би се комшији Ђолету како би му хранио псе, сада није”, рекао је за агенцију РИНА Бошко из Прањана.

Не зна се да ли је Луне имао неке здравствене проблеме, једино што су сазнали, по информацијама блиске рођаке, да је имао висок шећер.

Бошко као ловац активирао је колеге и околна ловачка друштва и већ у недељу су обишли терен.

„Гледали смо да ли се нешто чудно дешава, да ли се негде не скупљају птице, да ли негде гавранови вијају. Већ смо неку интерну потрагу и правили око куће и путевима куда је он ишао, и ништа. Опет ћемо и у следећу недељу, када будемо у лову, се активирати и пратити, све што можемо помоћи ми ћемо урадити, али искрено мислимо да није жив”, каже Бошко.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nestao covek pranjani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.795.727 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)