Промоција књиге „Виза за небо“ Вање Булића 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Промоција књиге „Виза за небо“ Вање Булића
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
08.12.2016 | 0 коментар(а)



Ивањица - Промоција књиге Вање Булића „Виза за небо“ одржаће се у ивањичком Дому културе у Плавој сали у среду 21. децембра у 18:00 часова.

Аутор бестселера Симеонов печат, Јованово завештање, Досије Богородица и Теслина пошиљка, сада је припремио роман о таблоидној Србији која је загазила у неморал, крв и безакоње.

У свом новом роману Вања Булић наставља да прати узбудљива истраживања новинара „црне хронике“ Новака Ивановића, овога пута поводом убиства власника ноћног клуба Лалета Свица, некадашњег жестоког момка са београдског асфалта. Када из ноћног клуба добије анонимни позив, са обавештењем да је његов власник убијен, и када схвати да полиција занемарује и заташкава злочин, овај бескомпромисни новинар упустиће се у трагање за позадином крвавог догађаја.

Полако постаје јасно да је убијени био уплетен у мрежу корупције, спрегу власти и криминала и у секс-афере. Осим тога, послао је загонетну поруку тако што је у смртном часу раздрљио кошуљу и открио груди на којима је имао истетовираног Белог анђела, реплику чувене милешевске фреске. Новак почиње да пише серију чланака и да повезује скривене и моћне протагонисте једне далекосежне завере. Али трагање за истином прекинуће отмица његовог сина, и Новак ће се наћи у незавидној ситуацији да мора да га спасе тако што ће у својим текстовима заметнути прави траг…

Догађаји који следе смењују се као на филму: бивши и садашњи моћници вуку конце из сенке, прошлост и садашњост повезани су бескрупулозним играма, а невидљиви играчи не презају да зарад личног богаћења посегну и за највреднијим културним светињама.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.780.215 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)