Савез за Србију Чачак: Крећемо са кампањом бојкота избора 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Савез за Србију Чачак: Крећемо са кампањом бојкота избора
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
28.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Савез за Србију у Чачку данас је, како кажу симболично испред скупштинске сале, кренуо са кампањом бојкота избора
Савез за Србију у Чачку, фото: РИНА

који треба да се одрже на пролеће нарадне године. Повереница ДС у Чачку Мирјана Миленковић Таловић грађанима је упутила позив да им се придруже у бојкото јер нема други начин не постоји, како би се дошло до поштених избора.

Повереница ДС у Чачку Мирјана Миленковић Таловић

„Влада једноумље које је на врхунцу. Функционисање државних институција на републичком нивоу пресликано је и на локал. Томе у прилог иде и завршена седница скупштине Чачка, где десет тачака веома важних за наш град је завршено за два - три сата. Нама је у циљу да се Савез за Србију у Чачку прошири, да нам се придруже друге странке и удружења, покрети као и појединци које мисле да је бојкот решење”, рекла је Миленковић Таловић.

Председница Удружења Македонаца „Астибо” у Чачку Олга Јакшић образложила је зашто бојкот. „Живимо у држави где је све ненормално, а пријављује се као златно доба. Имамо очи да видимо, а не видимо, имамо уши да чујемо а не чујемо. Зато грађани треба да отворе очи и начуље уши и чују оно што има супротна страна од владајуће да каже. Очи и уши капитала не виде и не чују да смо ми у некаквом економском прогресу, ми смо са овим бојкотом послали сигнал сиве разгледнице Чачка, Београда и осталих градова у Србији. Напустили су нас млади и образовани, људи који желе да кажу оно што јесте изгубе посао. Владајућа партија има политику која нема дијалог, нема идеја и закона, не процесуира се ништа”, истикла је Јакшић.

Председница Удружења Македонаца „Астибо” у Чачку Олга Јакшић

Председник одборничке групе Двери у Чачку Александар Танасковић казао је да бојкот није циљ, него средство да се дође до циљева. „ Да нам млади не оду из земље, да имамо већи еконосмки раст, веће зараде. Да можемо да планирамо наше одморе и куповине не преко кредитних картица него преко тога колико радимо и зарадимо. Оно где ми тренутно живимо је један имагинаријум, измишљено друштво и земља, где председник слави победе које то нису, где се проглашавају економски успеси који су најнижи у Европи. То није развој који ми желимо, нити земља. Зато бојкотом спречавамо да се одвоји Косово и Метохија од Србије, распродају природна богатства које имамо и да зуставимо одлазак младих. Бојкотом ћемо се трудити да дођемо до онога што је нама веома неопходно, до слободе, правде и поштовања устава и законитости ове земље”, рекао је Танасковић.


РИНА

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.779.114 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)