Награда додељена новинару Гвоздену Николићу: Покренуо хуманитарне акције и захваљујући њему људи добили кров над главом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Награда додељена новинару Гвоздену Николићу: Покренуо хуманитарне акције и захваљујући њему људи добили кров над главом
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
16.06.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - За изузетан допринос у медијској промоцији ивањичког краја, због покретања бројних хумантираних акција
Момчило Митровић, председник општине Ивањица (лево) уручио је признање новинару Гвоздену Николићу, фото:РИНА

у којима је неколико породица добило кров над главом, као и због изузетног ангажовања за изградњу пута Придворица – Девићи, Јунска награда додељена је и дописнику Прве телевизије и власнику Гласа западне Србије, новинару Гвоздену Николићу, преноси  РИНА.

„Увек сам радио, давао све од себе, и не очекујући признања и похвале. Али, свакако да прија и то мало пажње и довољна је једна чаробна реч, хвала. Напамет знам све ове планинске врлети и потоке, делио сам са овим вредним и часним људима и тугу и радост. Медије због тога и доживљавам као нешто што је у служби народа, и велика спона између грађана и власти. Никада нисам ни један медиј злоупотребио иако искрено у мојим рукама, и на образу и савести, имам можда и превише, али јесам употребио да помогнем свету и држави, јер то је пре свега Србија која постоји и која се неизмерно воли. Ово велико признање делим са мојом редакцијом Гласа западне Србије, новом агенцијом РИНА и Првом српском телевизијом“, изјавио је Николић.

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.767 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)